Gå till huvudinnehåll

Pressmeddelande

Följ Hitachi Power Tools Sweden AB

My newsdesk

Klicka på ikonen ovan för att komma direkt till vårt nyhetsrum på mynewsdesk där du hittar alla pressreleaser

Ny produktchef för Skruv

Hitachi Power Tools värvar Jörgen Falck som Nordisk Produktchef för skruv.

Hitachi Power Tools är inne i en stark tillväxtfas och förstärker nu sin organisation med Jörgen Falck som Nordisk Produktchef för produktområdet skruv.

”Vi kan nu lägga ytterligare ett mycket framgångsrikt år bakom oss och fokusera på vår tillväxtstrategi, där det ingår en satsning på att kraftfullt växa inom produktområdet skruv och infästning genom vårt eget varumärke MFT. 
Därför är det extra roligt att få välkomna Jörgen till Hitachi-teamet, det kommer att ännu mer stärka vårt erbjudande inom skruv och varumärket MFT” säger Magnus Nilsson, VD för Hitachi Power Tools Sweden AB.

MFT är Hitachi Power Tools varumärke och erbjudande inom skruv, infästning och spikning och innehåller närmare 2000 st artikelnummer av kvalitativ infästning riktat till den professionella hantverkaren eller medvetna konsumenten. Under 2017 lanseras sortimentet i MFT systembox, som är ett helt nytt förpackningskoncept med plastförpackningar i ett modulsystem samt tillhörande förvaringsväska i Systeiner systemet, vilket gör väskan kompatibel med alla andra systeiner väskor på marknaden och vår egen HSC väska som många Hitachi elverktyg levereras med.

”När jag för ca 2 år sedan valde att lämna ESSVE och rollen som Produktområdes chef för hela ESSVEs erbjudande, var det just denna tillväxtstrategi som lockade. Nu är vi på väg att förverkliga strategin och då är Jörgen en mycket viktig pusselbit, med sin långa erfarenhet och bakgrund som Produktchef för skruv på ESSVE där han byggt upp ESSVEs skruverbjudande, från grunden till vad det är idag” säger Magnus Nilsson.

”Jag är glad att ha fått denna möjlighet som Nordisk Produktchef för MFT Skruv och det känns mycket motiverande att får vara delaktig i Hitachi Power Tools tillväxtresa där skruv kommer att bli en signifikant del av den framtida försäljningen och lönsamheten. Det är ett härligt team i Hitachi och vi tillsammans kommer att kraftigt växa och ta marknadsandelar kommande år" säger Jörgen Falck.

Ytterligare information lämnas av Magnus Nilsson, VD Hitachi Power Tools Sweden AB